Ga naar Homepagina
Pannenkoek Culinair

Trouwlocatie Ede

De trouwlocatie in Ede voor uw mooiste dag

Zoekt u een trouwlocatie in Ede dan bent u van harte welkom oppannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’. Vier de mooiste dag van uw leven op één van de oudste landgoederen van Nederland, waarvan het landhuis de officiële trouwlocatie van de gemeente Ede is. Onze gastvrije medewerkers doen er alles aan om u een onvergetelijke dag te bezorgen. Maak vandaag nog een afspraak, dan leiden we u met alle plezier rond en bespreken we alle mogelijkheden. Wist u dat we eventueel ook de bruidstaart en champagne voor u kunnen verzorgen? Kom langs, dan zult u zien dat dit rijksmonument dé trouwlocatie van Ede is.

Trouwlocatie bij Lunterenmet alles onder één dak

Voor de mooiste trouwlocatie bij Lunteren hoeft u niet ver om. Pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’ in Ede heeft alles wat u nodig heeft voor een onvergetelijke dag. Als officiële trouwlocatie kunnen we alles van A tot Z voor u regelen. Zo vindt de ceremonie in ‘Huize Kernhem’ plaats, een markant huis waar wij desgewenst de bruidstaart en eventueel champagne kunnen serveren. In onze boerderij kunt u vervolgens uw ontvangst, receptie of trouwfeest organiseren. Ook bieden wij voor het diner smaakvolle buffetten, zowel warm als koud. Wilt u meer informatie over deze unieke trouwlocatie bij Lunteren, neem dan zeker even telefonisch contact op.

Zie ook: High tea Ede en Pannenkoekenhuis Ede

Sprookjesachtige trouwlocatie in Ede

Voor een tot de verbeelding sprekende trouwlocatie in Ede boekt u bij pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’. Ons landgoed is uniek in Nederland, want het is één van de oudste en stamt uit 1421. Het oorspronkelijke kasteel had de functie van verdedigingsvesting tegen de Stichtsen uit Utrecht. Op de oude fundamenten staat het huidige landhuis en alles is grotendeels gerestaureerd. In dit decor kan uw huwelijksceremonie voltrokken worden en kunt u genieten van de huwelijkstaart en champagne. Voor uw receptie of feest zijn er diverse mogelijkheden, inclusief diner in de vorm van een uitgebreid buffet. Zo staat deze trouwlocatie in Ede garant voor de mooiste dag van uw leven.

Unieke locatie op landgoed Speelkamer in restaurant voor de kinderen
Uitermate geschikt voor feesten, buffetten en huwelijk Gezellige buitenspeeltuin
Voldoende parkeergelegenheid Diverse wandelroutes in de omgeving

Tot in de puntjes verzorgde trouwlocatie bij Lunteren

Als u een trouwlocatie in de buurt van Lunteren zoekt, is het belangrijk dat u alle zorg uit handen wordt genomen. Het is immers de dag van uw leven waarvan u ten volle wilt genieten. Als trouwlocatie van de gemeente Ede is pannenkoeken en party boerderij ‘Kernhem’ zeer ervaren. Zo regelen we voor u de ontvangst en de huwelijksceremonie. Ook de bruidstaart kunt u bij ons aansnijden en eventueel serveren we er een glaasje champagne bij. Vervolgens organiseren we uw receptie of trouwfeest met alles erop en eraan. Ons adembenemende landgoed biedt alles op één plek en is zo de perfecte trouwlocatie voor Lunteren.